Sprøe knekkebrød er en deilig start på dagen.
Denne oppskriften er mine favoritt knekkebrød,
du kan bytte ut mandlene med f.eks hasselnøtter eller en blanding av nøtter.
Det er viktig å fordele deigen godt utover for å få tynne sprø knekkebrød.
125 gr mandler (jeg bruker ferdig mandelmel, og helst fettredusert mandelmel)
3 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 ss fiberhusk
1 ts salt
5 dl vann
Rør sammen alle ingrediensene i en bolle. La røren svelle 5-10 minutter.
Bruk en slikkepott og fordel deigen utover på 2 bakepapir kledde stekebrett.
Skjær i ruter til små knekkebrød. (jeg deler hvert brett i 12 ruter)
Stek begge brettene i varmluftsovn ved 160 grader i 35 minutter.
Bytt plass og stek videre i 35 minutt.
Avkjøl knekkebrødene, er de ikke tørre la de stå i ovnen å tørke på ettervarmen.
Oppbevar i tett boks.
Kommentarer
Legg inn en kommentar